EKONOMICHEF sökes

Lemland-Lumparlands församling lediganslår en ordinarie tjänst som EKONOMICHEF. 

Då vår nuvarande ekonomichef övergår i pension kan vi erbjuda ett intressant arbete i en bra arbetsmiljö med glad och kompetent personal. Församlingen har en väl uppbyggd ekonomiförvaltning, nyttjar Kyrkans servicecentral sedan 2014.

Ekonomichefen har ansvaret över Ekonomi- och personalförvaltningen, löneombud och löneadministratör samt fastigheterna.

Till arbetsuppgifterna hör bl.a. hanteringen av dagliga ekonomifunktioner, uppgörande av budget och bokslut, löneräkning och personal samt fastighetsärenden. Du fungerar också som sekreterare för Kyrkorådet och Kyrkofullmäktige.

Vi värdesätter personliga egenskaper som noggrannhet och social kompetens. Vi vill gärna att du tillträder efter överenskommelse och vi ger goda möjligheter till inskolning i arbetet.

För tjänsten krävs ekonom- eller merkonomexamen eller för arbetsuppgifterna förutsatt förmåga och erfarenhet. Avlöning enligt Kyrkans tjänste- och arbetskollektivavtal. Tjänsten är 100%.

Sista ansökningsdag måndag 10.10.2022 kl. 15.

Ansökningshandlingar riktas till Kyrkorådet i Lemland-Lumparlands församling, Pastorskansliet, Lemlandsvägen 1328, 22610 Lemland eller per e-post lemland-lumparland@evl.fi

Närmare upplysningar angående tjänsten ges av ekonomichef Tore Sjöblom tel. 04573459929 eller kyrkoherde Benny Andersson (tjänstledig -26.9.2022) tel. 04573434267.

Lemland den 15.9.2022, Kyrkorådet i Lemland-Lumparlands församling

Lemland-Lumparlands församling består av ca. 1.800 medlemmar i båda kommunerna. Församlingen har en god ekonomi och en väl uppbyggd ekonomiförvaltning. Verksamheten är mångsidig.